Vojvodina svesna kvaliteta, očekuje pobedu

NOVI SAD, 20. marta 2012. (Beta) - Fudbaler Vojvodine Miroslav Stevanović rekao je u utorak pred prvi meč protiv Borca u polufinalu Kupa Srbije, da su on i njegovi saigrači svesni svojih kvaliteta i da očekuju pobedu.

"Svesni smo šta za igrače znači meč protiv Borca. Moramo da damo maksimum, da od prvog do poslednjeg minuta budemo skoncentrisani. Možemo da pobedimo. Borac se dosta pojačao, nećemo ih potceniti, ali smo svesni svojih kvaliteta i ubedjeni smo u pobedu", rekao je Stevanović novinarima u Novom Sadu.

Stevanović je kazao da svi očekuju da Vojvodina prodje Borac. "Mi smo protiv Borca favoriti i svi očekuju da prodjemo. U Borcu misle da smo mi slabiji od Crvene zvezde i Partizana, a na nama je da pokažemo da nismo i da smo svesni da možemo da osvojimo Kup čije se finale igra u Novom Sadu", zaključio je Stevanović.

Trener Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da neće kalkulisati i da će njegov tim ići na pobedu u Čačku.

"Nećemo kalkulisati, pokušaćemo da dodjemo do pobede. Imamo kvalitetniji tim, Borcu nedostaju odredjeni igrači, u dva susreta kod kuće osvojili su samo jedan bod. Želja mi je da revanš ostane kao rezervna varijanta".

Borac u prvom meču polufinala Kupa dočekuje Vojvodinu u sredu u 14 sati.

Pogledajte još