Stoičkov: Neshvatljiv sunovrat Crvene zvezde

BEOGRAD, 23. septembra 2008. (Beta) - Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov i čovek kojeg su pojedini mediji letos pominjali kao kandidata za trenera Crvene zvezde rekao je ne može da shvati kako je ove sezone došlo do sunovrata beogradskog tima.

Stoičkov je u intervjuu beogradskoj "Politici" naveo da je neshvatljivo kako je Zvezda u veoma kratkom periodu napravila toliko promena na različitim mestima u upravi kluba.

"Sigurno nije normalno da klub koji je posle osvajanja Lige šampiona 1991. postao simbol regiona bude na začelju vaše lige i toliko obezglavljen. Naprosto mi je neshvatljivo da su se u veoma kratkom periodu promenili toliki ljudi na čelnim pozicijama", rekao je Stoičkov.

Nekadašnji reprezentativac Bugarske dodao je da veruje da bi Srbija, uz malo sreće, mogla da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo 2010. "Grupa vam je teška i neizvesna, a već su se dogodila neka iznenađenja. Sreća bi mogla da bude odlučujući faktor. Selektoru Radomiru Antiću će biti teško, ali je on dobar trener i odlično poznaje fudbal. Velika stvar je što ima logiku trenera sa zapada", zaključio je Stoičkov.

Pogledajte još