Hrvatice odlepile za beogradskim dasama

Ne, ovaj tekst nije napisala "beogradska cica", već novinarka hrvatskog "Playboya", a mi ti prenosimo ceo tekst sa 24sata.rs, jer najbolje je da tačno znate šta su njeni utisci o sexy beogradskim momcima. Da ne bude da smo pristrasni...

- Kad opet ideš u Beograd - pitala me nedavno prijateljica.

- E, je l' ideš do Begeša uskoro? - pitala me i druga.

Ne! Ne idem u Beograd uskoro i mislim da su te moje cure stvarno lude. Jedna je bila s frajerom iz Beograda i navukla sve ostale. Ali stvarno, to je prava pomama.

Živela sam tamo devet meseci i da, Beograđani (i Beograđanke) su stvarno prelepi. Ali kako ih nisam probala (čitaj - zauzeta), ne znam u čemu je fora. Navodno su jako strastveni, a i nas cure prokleto pali taj njihov naglasak.

Srbi su inače, po mom mišljenju, uz nas Hrvate najlepši ljudi...Tako da nije bilo teško gledati u brojne ženske zategnute guzičice, silikonske sise, usne i preplanula tela. A i svi su im frajeri onako tamnoputi - ma baš zgodni.

- Gde si, bre, ribo. Baš se ložim na tebe - klasičan je "pick-up" koji je kod jedne moje frendice završio - brakom.

Navodno su Srbi, tvrdi više izvora, poprilično "obdareni" i maštoviti u seksu.

Ovaj njen je nabavio čak i ljuljašku za seks s 500 poza. Obesio ju je u spavaćoj sobi na 14. spratu nebodera s pogledom na Kalemegdan i ušće Save u Dunav. Totalno romantično.

Sve je jasno. Ali, da li se slažeš sa ovim impresijama? I, da li "stvar" funkcioniše i s druge strane tj. da li su Srpkinje odlepije za Hrvatima?

SAZNAJ SVE: Muško-ženski odnosi

Pogledajte još