Šta je muškarcima seksi na ženama?

Mnogo toga muškarcima je seksi na ženama. No, žene vrlo često greše jer misle da je isključivo reč o njihovim fizičkim atributima. Istini za volju većina muškaraca na ženama prvo i primeti upravo te fizičke atribute, ali postoji još mnogo toga što je muškarcima seksi, prenosi Tportal.

LEPE NOGE
Poznato je da muškarcima u oči upadaju lepe ženske grudi i guza, ali i noge su na ceni. Tačnije, sve je više muškaraca koji se svrstavaju u kategoriju onih kojima su ženske noge najjači afrodizijak.

NEPOKOLEBLJIVA VERA
Mnogim muškarcima ništa nije seksipilnije od žene koja nepokolebljivo veruje u nešto ili nekoga. Na primer, žena koja veruje da će se uprkos svim neprilikama, njena molba za posao ipak pozitivno rešiti, neverovatna je inspiracija, a muškarcima je to seksi.

(old_image)


CIPELE

Obično se veruje da žene jedne drugima gledaju u cipele i procenjuju ih, ali sve više istraživanja pokazuje da i muškarcima pogled zaluta dole. Za razliku od žena koje imaju oko za detalje, muškarcima je jedino važno da je potpetica visoka jer im je to strašno seksi.

MIRIS
Žena koje miriše prijatno i nenapadno biće svakom muškarcu seksi. Dakle, nemojte preterivati s intenzivnim parfemima jer će to imati sasvim suprotan efekat! Dobar odabir parfema, prema mnogima, prvi je korak uspešnog zavođenja.

(old_image)


GUZA

Opšte je poznato da je guza jedan od onih delova tela koji muškarcima prvi upadaju u oči. Žene su ponekad uverene da nemaju privlačnu stražnjicu, ali muški kriterijumi znatno su drugačiji od ženskih. Njima je važno da je guza čvrsta i da nije premala, a na oblik i ne obraćaju preveliku pažnju.

KUĆNE VEŠTINE
U muškoj percepciji žena je još uvek ona koja se brine za svoju porodicu i dom, stoga im je jako seksi kad žena zna dobro da kuva, kao i kad poseduje i druge "kućne" veštine.

(old_image)


SEKSI DONJI VEŠ

Da, žene vole da nose udobno pamučno rublje, ali s vremena na vreme obucite nešto seksi. Žene koje nose seksi gaćice dokazano se osećaju seksi, pa ne treba posebno napominjati da su samim tim i muškarcima jaaaako seksi.

ISTINSKO SAMOPOUZDANJE
Mnoge žene za sebe misle da imaju veliko samopouzdanje, pa svetom hodaju pomalo bahato i arogantno. No, to nije pravo samopouzdanje. Pravo žensko samopouzdanje deluje na fine, suptilne načine i skoro da je nevidljivo, a muškarcima je to privlačno. Takvo samopouzdanje oni osete iste sekunde.

AVANTURISTIČKI DUH

Žena koja je neustrašiva, hrabra i odvažna muškarcima je nedvosmisleno privlačna. Ima nešto u damama koje se ne plaše da probaju nove stvari…

GOVOR
Način na koji govori ženu može učiniti ili veoma seksi ili prilično odbojnom. Ako govorite meko, malo dublje, polako i slatkasto bez grubih prizvuka, budite sigurni da će on pokleknuti pred vama.

A sad krenite u zavođenje...

(old_image)

Pogledajte još