Bokiju 13 pozlilo proveravajući tuđe krevete

Kako piše "Alo", Noki je nedavno imao prilike da vidi snimke golog Ivanovića nakon čega je zaključio da je neverstvo najverovatniji razlog za krizu u voditeljevom braku.

- Osećam potrebu da se javno zahvalim jednoj ženskoj osobi koja mi je pokazala svoje intimne fotografije urađene prošlog meseca.

Možda će vam biti lakše što je gorivo ponovo poskupelo, ako čujete, kako su prema priči Bokija 13, izgledale fotografije na kojima se vidi "divno i raskošno" telo Ivana Ivanovića dok leži go pored svoje druge polovine.

"Ne možete da zamislite na šta to liči! Dlakavi, skraćeni muški torzo sa visinom oko 1,65 i upaljačem umesto onog ponosa o kom stalno priča!" - rekao je Jovanovski. On dodaje da mu je posle pomenutog prizora pozlilo!

- Posle ove fotografije, od koje sam povraćao pet puta, imam potpuno razumevanje za njegovo ponašanje. Sada razumem zašto pričaju da dotični svaki put iz kluba izađe zagrljen s drugom ribom. Pa razumljivo je da neće nijedna od tih poštenih da doživi takvo iskustvo dva puta. Zbog neverstva se verovatno i razvodi - zaključio je Boki 13, dok je Ivan Ivanović na ovu prozivku rekao samo:
- Nemam komentar.

Pogledajte još