Pešić: Cilj nam je finale

"Iako je ovo novo takmičenje sa novim sistemom i intenzivnije od Jadranske lige, odlučili smo da ne menjamo ništa... Nismo želeli da menjamo tim jer smo odlučili da ovoj ekipi, koja je uložila mnogo rada, damo mogućnost da napreduje i ostvari sportski rezultat", rekao je Pešić novinarima u Beogradu.

Zvezda Superligu počinje sutra protiv Hemofarma.

"Sportski cilj nam je finale, svejedno protiv koga. Neka se sami izaberu. Ne smemo da gubimo neplanirano i u svaku utakmicu moramo da uđemo kao da je plej-of, kao da je on danas počeo", objasnio je trofejni stručnjak.

Pešić je kazao da su Crvenu Zvezdu zvali brojni menadžeri, kako domaći, tako i strani, i nudili igrače, ali da su on, predsednik Nebojša Čović i direktor Davor Ristović odlučili da ne menjaju igrački kadar.

"Ne samo u Zvezdi, nego i u Radničkom koji je naš klub. Mislim da su baš ti igrači koji su izborili plasman u Superligu, da su baš oni zaslužili da igraju u Superligi. Ja sam mišljenja da moraš da zaslužiš da igraš negde"
, rekao je Pešić.

Trener je kazao da je bio ljut na igrače i na sebe zbog neiskorišćavanja šanse da se popravi rezultat u meču protiv Partizana, ali da su svi bili umorni od puta u Tel Aviv i čestih utakmica.

"Sada smo sveži, u Beogradu smo, dobro smo se odmorili i ta dodatna svežina i dodatna motivacija mogu da povećaju koncentraciju i mobilnost koji su potrebni",
rekao je Pešić.

Utakmica Crvena zvezda - Hemofarm igra se sutra od 18.00 u hali Pionir. Ulaznice koštaju 200 dinara za tribine i 300 za parter.

Beta

Pogledajte još