Anđa se "obratila" svojoj desnoj nozi

Popularna glumica, a sada već i rediteljka - Anđelina Džoli, zbunila je mnoge svojoj crnom haljinom sa potpisom "Atelier Versace" na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Haljina, koja svakako nije bila njen najbolji izbor do sada, u modnom i svakom drugom smislu je izazvala više pažnje nego sve ostalo što se dešavalo na najvećoj dodeli filmskih nagrada na svetu.

PROČITAJ I: Anđo pruži nogu

Posebnu popularnost je dobila njena desna (premršava?) noga koja se tokom cele večeri "pojavljivala na sve strane". To je zabeleženo ne samo sa bezbroj fotografija, već i sa još više fotomontaža, šaljivih gif-ova, pa čak i Twitter nalogom logičnog naziva @AngiesRightLeg.

Iako su se svi mediji bavili "Anđinom desnom nogom", vlasnice iste se nije oglašavala... do sada.

- Iskreno nisam obraćala pažnju na to. Znate na šta mislim? Ne gledam te TV emisije i ako odem na Internet i vidim nešto o sebi, ne klikćem na to - rekla je Anđelina Džoli za "The Huffington Post".

Na celu pompu Anđelina se samo nasmejala i rekla još i ovo:

- Ljudi kojima sam okružena stvarno ne pričaju o takvim stvarima. Čula sam nešto, ali nisam na to obraćala pažnju. Stvar je jednostavna - radi se o ženi koja izabere haljinu koja joj se sviđa sa željom da se dobro provede i da ne razmišlja ni o čemu drugom.

Eto, Anđelina se ne bavi svojom desnom nogom, ali ceo svet jeste, čak i Dart Vejder lično. Nema biznisa kao što je šoubiznis - velika je to istina.

(old_image)
Pogledajte još