Nismo mi Barselona

KRAGUJEVAC, 24. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Radničkog 1923 Slavenko Kuzeljević rekao je posle remija 1:1 sa BSK-om iz Borče da njegova ekipa igra pod konstantnim pritiskom, ali da nije Barselona.

"Naidje takav dan kada ne mogu da se sklope sve kockice, a u odredjenim trenucima ni sreća nije bila saveznik. Moramo shvatiti da igramo pod konstantnim pritiskom, a ipak nismo mi Barselona", rekao je Kuzeljević posle meča u Kragujevcu.

Trener Kragujevčana je ocenio da su njegovi fudbaleri prvo poluvreme odigrali bez pravog pristupa igri.

"Uzaludno smo potrošili 45 minuta, bez energije, požrtvovanja i trčanja, kao i bez pravog pristupa. U drugom delu smo morali da krenemo na sve ili ništa, vršili smo pritisak, ali nismo imali mirnoću, zbog čega smo ostavljali prostora gostima da nas kazne", rekao je Kuzeljević.

Trener BSK-a Veličko Kaplanović rekao je da je zadovoljan osvojenim bodom.

"Mislim da smo vrlo dobro odigrali prvo poluvreme. Gol smo primili posle greške najiskusnijeg igrača. Taktički smo dobro odigrali, bili strpljivi i zasluženo došli do ogla. U nastavku smo uspeli da iskontrolišemo zbivanja na terenu i imali jednu-dve situacije iz koje smo mogli i više, ali smo izuzetno zadovoljni bodom", kazao je Kaplanović.

Pogledajte još