Novi rijaliti šou: Akademija debelih

Novi rijaliti, pod nazivom “Akademija debelih”, koji će voditi Marina Kotevski i Andrej Maričić, počeće da se emituje početkom ili sredinom aprila na TV Pink. Lepša voditeljska polovina - Marina otkrila je detalje novog zabavnog programa za Novosti, koji ćete narednog meseca moći da pratite svakodnevno.

- Još je sve u pripremi. Održali smo tri kastinga, na kojima su probrani učesnici. Prijavilo se nekoliko stotina ljudi, ali smo morali da odaberemo svega 30 - kaže Marina. - Takmičari će živeti zajedno i tokom nekoliko meseci sa njima će raditi timovi nutricionista, trenera... a sve će se odvijati pod nadzorom lekara. Naravno, svi oni su već prošli detaljna medicinska ispitivanja.

Svake nedelje takmičari će se meriti i onaj koji je najmanje smršao ispada sa akademije. Tokom nedelje moraće da se “bore” sa obiljem hrane koja će im biti na raspolaganju, ići će u teretanu i raditi na snazi volje kako bi se kilogrami što više topili. Takmičenje će trajati tri meseca, a najzdržljiviji i najmršaviji dobiće nagradu od 1.000.000 dinara.

Pogledajte još