Zvezda pobedila i Borac

Zvezda se posle pobede približila na tri boda vodećem Partizanu, koji svoj meč 20. kola igra sutra protiv Hajduka u Kuli.

Crveno-beli su poveli golom Darka Lazovića u 68. minutu. On je posle centaršuta Kadua sa leve strane utrčao u peterac i sproveo loptu u mrežu.

Konačnih 2:0 postavio je Kadu u 90. minutu kada je posle dodavanja Marka Mirića prevario jednog igrača Borca, izašao sam pred golmana Đorđa Babalja i lako ga savladao.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Borac 2:0

Borac je od 78. minuta igrao sa igračem manje pošto je isključen Vasilije Prodanović zbog drugog žutog kartona.

Fudbaleri Zvezde su imali nekoliko prilika u prvom delu meča da dođu do prednosti, a najbolje šanse propustio je Luka Milunović.

Mladi napadač je u 17. minutu posle dobrog driblinga šutirao pored gola, a u 20. mu je posle udarca glavom Babalj odlično odbranio.

Golman "zebri" se istakao i nekoliko minuta kasnije kada je dobro "skinuo" šut Miloša Dimitrijevića sa 20-ak metara.

Pred kraj prvog poluvremena kapiten crveno-belih Nikola Mikić povredio se pošto je posle prodora po desnoj strani proklizao i udario u reklamu na atletskoj stazi, a umesto njega u igru je ušao Kadu.

Mikića je na mestu desnog beka zamenio Marko Vešović, koji je utakmicu počeo na poziciji krila.

Za Crvenu zvezdu je večeras debitovao Vinicijus Pašeko pošto je u 84. minutu zamenio Lazovića. On je u klub stigao pre više od devet meseci, ali se povredio na letošnjim pripremama.

Utakmicu je na stadionu Crvene zvezde posmatralo oko 26.000 ljudi.

Beta

Pogledajte još