Jubilarni 50. Beotrak od 27. marta

BEOGRAD, 25. marta 2012. (Beta) - Na Beogradskom sajmu će od 27. do 31. marta biti održan Medjunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme, na kojem će učestvovati 155 izlagača iz 20 zemalja.

Kako je najavio organizator, najveći svetski proizvodjači privrednih vozila ponudiće na jubilarnom 50. sajmu "Beotrak" čitav niz premijernih izlaganja privrednih vozila, motora, kamiona, autobusa i lakih dostavnih vozila sa novim performansama i nadgradnjama.

Osim proizvodjača velikih privrednih vozila na sajmu će se, kako se dodaje, predstaviti uvoznici i distributeri lakih privrednih vozila koji predstavljaju vodeće svetske proizvodjače u ovom segmentu automobilske industrije.

Na sajmu će, kako je najavljeno, učestvovati i vodeći evropski proizvodjač inovativnih autobusa Solaris bus, čiji trolejbusi, tramvaji i električni autobusi omogućavaju javni transport bez emisije štetnih gasova.

Sajam "Beotrak 2012" (www.beogradskisajam.rs) biće otvoren svakog dana od 10.00 do 18.00. Cena ulaznice je 300 dinara za pojedinačne i 200 dinara za grupne posete.

Pogledajte još