Smenjen trener Borca

BEOGRAD, 26. marta 2012. (Beta) - Predsednik fudbalskog kluba Borac iz Čačka Ilija Petrović rekao je u ponedeljak da je trener Slavko Petrović smenjen zbog "sportskih stvari", a da je način na koji je obavešten o smeni "običan nesporazum".

Sad već bivši trener Borca iz Čačka Slavko Petrović ocenio je da je "jadan i bedan" način na koji je saznao da je smenjen, pošto je klub prvo obavestio javnost, a tek onda njega.

"Slavko Petrović je smenjen zbog sportskih stvari, a tu mislim i na rezultate. Mi njima nismo zadovoljni, imamo pravo da se nadamo boljima s obzirom na kvalitet našeg tima. Sa Petrovićem nemamo nikakav konflikt", rekao je predsednik Borca agenciji Beta.

On je rekao da je nesporazum to što je javnost o smeni obaveštena pre Slavka Petrovića.

"Mi smo hteli da Slavku Petroviću saopštimo da je otpušten i u isto vreme da objavimo na sajtu, ali on je bio nedostupan i tek kasnije se javio na telefon. Ja kao predsednik nisam hteo ništa da se objavljuje dok se trener ne obavesti. U pitanju je nesporazum od jednog sata", rekao je Ilija Petrović.

Slavko Petrović ocenio je da je "jadan i bedan" način na koji je saznao da je smenjen.

"Od vas sam čuo da sam smenjen, a tek posle vas pozvao me je predsednik (Ilija Petrović) i obavestio me da sam smenjen na telefonskoj konferenciji. To je jedan i bedan stil, ne znam kako bih drugačije to opisao", rekao je Petrović novinaru agencije Beta.

Borac je na mesto Petrovića postavio Slavka Vojičića.

Pogledajte još