Ceca otvara dušu Pinku

Specijalna emisija TV Pinka, večeras u 22.15, otkriće sve detalje u vezi sa početkom turneje najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Ekipa „ružičaste“ TV, predvođena autorom Darkom Popovićem, boravila je dva dana u Frankfurtu, gde je održan prvi u nizu koncerata poznate pevačice, pišu Novosti.

Biće ovo prilika da posle dve godine u jednoj emisiji prvi put čujemo i vidimo razgovor sa Svetlanom Ražnatović, ali i s njenim producentom Aleksandrom Milićem Milijem, kao i s publikom koja je došla iz svih krajeva Evrope da čuje svoju miljenicu nakon godinu i po dana pauze.

- S obzirom na to da je Ceca već gotovo dve decenije najveća folk zvezda Balkana, bilo je logično da posle skoro dve godine pauze uradimo emisiju o njenom povratku na scenu - kaže Popović.

- Nije bilo lako sve organizovati, budući da je sistem oko Cece veoma zatvoren i kontrolisan, ali smo uspeli na osnovu naše dugogodišnje saradnje i prijateljstva sa TV Pink da snimimo zanimljiv materijal na osnovu kojeg će gledaoci moći da zavire u dva dana njenog života. Ušli smo na sva ona mesta koja su zabranjena, čak i u njenu garderobu, samo nekoliko minuta pred nastup.

Posebno je zanimljivo to, dodaje Popović, što je Ceca prvi put pričala za neki srpski medij nakon izdržavanja zatvorske kazne. A na pitanje da li je pričala o tom svom lošem životnom periodu, Darko odgovara:

- Nismo se bavili privatnim problemima. Želeli smo da predstavimo Cecu kao ženu koja može da napuni halu u Frankfurtu, koji ima 800.000 stanovnika, s više od 2.500 ljudi. Pokušali smo da otkrijemo tajnu njene harizme i da je gledaoci vide u momentima njenog sjaja. Loše strane njenog posla i života predmet su nekih drugih medija i kampanja.

Pogledajte još