Nagradna igra filma "Igre gladi" samo na Nadlanu.com!

Na samom početku filmske godine, jedan film je već osvojio publiku i kritiku, ali i zaradio više od 150 miliona dolara za svega tri dana prikazivanja u SAD. Film "Igre gladi" (The Hunger Games) zbog uzbuđenja koji je izazvao među tinejdžerima već nazivaju "novom Sumrak Sagom" ili "Harijem Poterom smeštenim u budućnost".

TREJLER FILMA: Igre gladi

Međutim, "Igre gladi" su sasvim drugačiji film, koji ne itrigira samo činjenicom da je izazvao pravu pomamu među mlađom publikom. Najpre, radi se o žanru SF akcije koji mlade junake smešta u budućnost srušene Amerike u kojoj se tinejdžeri bore za opstanak učestvujući u igrama do smrti. Takođe, film "Igre gladi" zanimljiv je i zbog činjenice da u zvezdano nebo Holivuda lansira tri nove, talentovane mlade zvezde: Dženifer Lorens, Džoša Hačersona i Lijama Hemsvorta. Naravno, uz mlade zvezde su i renomirana glumačka imena poput Elizabet Benks, Vesa Bentlija, Vudija Harelsona i Donalda Saterlenda, a tu je čak i muzička zvezda Leni Kravic.

SVE O FILMU: Igre gladi

Millennium Film & Video i veb portal Nadlanu.com te pozivaju da budeš deo svetskog hajpa "Igre gladi" i učestvuješ u NAGRADNOJ IGRI "IGRE GLADI".

Najvećim fanovima pisane trilogije Suzan Kolins i istoimenog filma delimo 10x2 karte za projekciju filma "Igre gladi" u Multiplexu Kolosej (TC Ušće) u četvrtak, 29. mart u 17.30h. Poseti KVIZOVE i učestvuj u Nagradnoj igri "Igre gladi"!

SPECIJALNA NAGRADA ZA NAJVEĆE FANOVE FILMA "IGRE GLADI": Prati rubriku Kvizovi gde ćemo uskoro deliti četiri originalne majice iz ovog hit filma.

Takođe, postani fan FACEBOOK STRANICE NADLANU i prati postove na wallu gde ćemo najaviti momenat kada delimo karte i majice iz ovog sjajnog filma.

Svi učesnicama u Nagradnoj igri poručujemo: May the odds be ever in your favor!

Pogledajte još