Otisak usana te otkriva!

Pri analiziranju traga koji usne ostavljaju na papiru važnu ulogu ima oblik otiska, debljina gornje, odnosno donje usne, ali i to da li je otisak snažan ili bled, tvrdi Džili Edi, stručnjakinja za dešifrovnje otiska usana, piše sajt "24sata.hr".

Otisak nije nužno odraz stvarnog oblika usana. Na primer, pune usne mogu da ostave tanak trag na papiru, a tanke usne sočan i pun otisak. Upečatljiv otisak usana imaju osobe pune energije koje su često vatreni navijači. Kada odluče šta žele, ništa im ne može stati na putu prema uspehu. Najčešće pokreću sopstveni posao i zapošljavaju druge. Odlikuju ih liderski kvaliteti, pa lako drugima prodaju svoje ideje.

Nežan otisak usana imaju hronično umorni i iscrpljeni. Njima je potreban mir, opuštanje i vreme koje će posvetiti samo sebi, kada neće biti opterećeni tuđim željama i potrebama.

Tanka gornja usna odaje dobro organizovane

Ljudi čiji otisak karakteriše tanja gornja usna po prirodi su prilično izbirljivi i dobro organizovani. Takve osobe veliku pažnju poklanjaju detaljima. Vole da razmišljaju izvan ustaljenih okvira. Izuzetno su dobre u otkrivanju novih, boljih i efikasnijih taktika koje im skraćuju put ka zacrtanim ciljevima.

Statističarke otkriva tanka donja usna

Čak i punije usne mogu da ostave otisak na papiru koji karakteriše tanak obris donje usne. Takav otisak neretko upućuje na to da je žena izrazito analitički nastrojena. Savršeno dobro se snalazi u gotovo svim zahtevnim projektima,u statistici, i u svemu ostalom što ima veze sa brojevima.

Okrugle usne izbegavaju sukobe

Ako je spoljašnja ivica otiska ženskih usana okruglog ili ovalnog oblika, to upućuje na osobu koja duboko u sebi priželjkuje da svi u njenom okruženju budu zadovoljni i srećni. To su žene koje vole kada stvari u njihovom životu idu glatko. Trude se, kad god je moguće, da izbegnu prepirke i žučne rasprave jer ne vole konfliktne situacije.

Mentori ostavljaju trag u obliku dijamanta

Vlasnici ovakvog “dijamantskog” otiska usana i sami su poput dijamanta, iskričavog su i blistavog uma. Jako su dobri prijatelji, sposobni su i uspešni, ali i velikodušno daju sebe zajednici. Odlični su mentori i aktivno pomažu drugima da budu uspešni. Ponosni su na svoja dostignuća kako na poslu tako i kod kuće.

Puna gornja usna odaje "utešiteljku"

Ovakav otisak imaju žene koje znaju da dobro slušaju i neretko su mnogima rame za plakanje. Članovi porodice, prijatelji i kolege vrlo im rado otvaraju srce i poveravaju probleme. Osim što su veoma zahvalne kao slušateljke, one će s jednakim žarom pružiti ruku i pomoći drugima da reše probleme.

Puna donja usna odaje zabavljačicu

Žene čiji otisak usana na papiru karakteriše izražajna, punija donja usna neretko su jako dobre i uspešne zabavljačice. Deca i kućni ljubimci jednostavno ih obožavaju. Vrlo su rečite, a odlično im ide i pisanje, pa iz njihovih redova vrlo često dolaze dobre spisateljice i ugledne govornice.

Pogledajte još