Vinariji Zvonko Bogdan nagrada Aurea 2012.

BEOGRAD, 28. marta 2012. (Beta) - Vinarija "Zvonko Bogdan" iz Subotice dobitnik je nagrade za investiciju godine "Aurea 2012", koju dodeljuje poslovni portal E-kapija (www.ekapija.com).

Nagradu "Aurea" (www.aurea.rs) je na svečanosti u Beogradu primio pevač i kompozitor Zvonko Bogdan, po kojem je vinarija dobila ime.

Kako je saopšteno, novootvorana vinarija na Palićkom jezeru najbolje je rangirana po sva tri kriterijuma - po inovativnosti, društvenoj korisnosti i finansijskom potencijalu.

Menadžer vinarije "Zvonko Bogdan" Zlatko Živanić je rekao da je ta vinarija u prvoj godini rada primenila dosta inovacija i istakao da to što je dobila nagradu "Aurea" govori da se na srpskom tržištu ceni kvalitet proizvodnje i samog proizvoda.

Pored glavne nagrade, poslovni portal E-kapija dodelio je i dva specijana priznanja za inovativnost i društvenu korisnost.

Za inovatovnost priznanje je dobio proizvodjač kafe "Štraus Adrijatik" za projekat upotrebe otpadnog proizvoda za grejanje u fabrici u Šimanovicima, a za društvenu odgovrnost Delta iz Kladova za sistem za reciklažu otpada.

Pogledajte još