Filipović: Daćemo sve za zlato u Londonu!

"Ne želim ništa da obećavam, znam samo da ćemo u London otići maksimalno spremni i motivisani, sa najjačim timom i daćemo sve od sebe da pobedimo sve protivnike i obradujemo celu Srbiju", rekao je Filipović u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu.

Filipović je kazao da vaterpolo reprezentacija Srbije sutra počinje mini pripreme za Olimpijske igre u Londonu koje će se održati od 27. jula do 12. avgusta.

"Približava se početak Olimpijskih igara i mislim da ćemo spremni dočekati. Sutra počinjemo mini pripreme. Svaki put kada čujem himnu Srbije prođe me jeza, za mene je to zaista specijalan osećaj", kazao je srpski vaterpolista.

Filipović je gostovao u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru u sklopu devetih EkOlimpijskih igara koje organizuje Olimpijski komitet Srbije.

"Drago mi je što sam član ove akcije i nadam se da će deca imati da čuju šta pametno od nas. Podrška dece je najbitnija, jer će ona napraviti bazu iz koje će doći novi šampioni koji će se boriti za medalje", rekao je Filipović.

Sledeće EkOlimpijske igre održaće se 29. marta u Vinči.

Beta

Pogledajte još