Najluđa imena dece svetskih zvezda!

Lezi na sofu, opusti mozak i zamisli da si preslatko dete poznate ličnosti... Prvi dan ti je u školi. U svojoj stajliš, ali ne previše napadno brendiranoj garderobi, sasvim relaksirana/relaksiran, ali ipak uz dozu one zdrave treme - stižeš ispred škole. Bezbroj dece, takođe, velikih zvezda trčkara po "uštirkanoj" travi i... Šta sad? Pa, krećeš sa upoznavanjem svojih novih drugara.

(old_image)
Kal-el

Samo, šta da radiš ako su mama i tata odlučili da budu "kreativni" kada su ti davali ime? Trudićeš se da budeš totalno cool u toj priči i predstaviš se nekim nadimkom. Ili, što da ne, budes uber cool i kažeš svoje ime u celosti. To bi izgledalo otprilike ovako...

Ćao, ja sam Kal-el, ali nisam Supermen.
Kal-el je Supermenovo ime koje nosi još sa svoje rodne planete Kriptona, a "srećni dobitnik" ovog imena na planeti Zemlji je sin glumca Nikolasa Kejdža.

Ćao, ja sam Pilot Inspektor i volim indi rok.
Tako se drugarima predstavio sin glumca Džejsona Lija, poznatog po seriji "My Name is Earl" i filmu "Alvin i veverice". Preslatki plavokosi dečak dobio je ime po pesmi "He's Simple, He's Dumb, He's the Pilot" indi rok benda Grandaddy.

(old_image)
Audio Science

Ćao, ja sam Audio Nauka (Audio Science) i moja mama je prelepa.
Sasvim bi bilo u redu da sin glumice/DJ-a Šanin Sosamon (Priča o vitezu; Pravila privlačnosti) se ovako predstavi. Jer, Šanin stvarno jeste prelepa, a očigledno i veoma kreativna kada su imena u pitanju.

Ćao, mi smo Jabuka (Apple) i Mojsije (Moses)! Naši roditelji se hrane zdravo, koriste iPhone i čitaju Stari zavet.
Glumica Gvinet Paltrou i frontmen benda Coldplay - Kris Martin su odlučili da njihova deca neće biti kao druga kada ih dozivaju u parku. "Mojsije, prihvati se knjige, sine!" ili "Jabuko, ne penji se na drvo, da ne padneš!"

(old_image)
Egypt

Ćao, ja sam Egipat (Egypt), a moj grad je Njuuujooork!
Pevačica Ališa Kiz i njen suprug Sviz Bits očigledno nisu konusltovali Džej-Zija kada su davali ime svom sinčiću. Možda bi se onda zvao Njujork, Trajbeka ili Bruklin (ne, to "ime" su već "zauzeli" Viktorija i Dejvid Bekam!). Ovako, on je Egipat i to je u redu, jer je to prelepa zemlja. Samo, da li su je Ališa i Sviz uopšte i posetili?!

Ćao, mi smo Mak Medeni (Poppy Honey), Zviždukava Bela rada (Daisy Boo), Procvetala Duga (Blossom Rainbow) i Ortak Meda (Buddy Bear), a naš tata samo kuva i smišlja nam imena.
Ko je pomislio da je Džejmi Oliver kreativan samo sa varjačom u rukama - opasno se prevario. Uspeli su Džejmi i njegova Džuls da svojoj dečici smisle baš ovakva imena. Šta li ih je inspirisalo?

(old_image)
Willow Sage

Ćao, ja sam Vrba Žalfija (Willow Sage), a moja mama je Roza (Pink).
Pevačica Pink je oduvek bila drugačija iako je u sred mejnstrima. To svakako nije bilo lako postići. Naravno, morala je da "pokaže srednji prst" svima čak imenom za svoju ćerku koju ima sa motorciklistom Kerijem Harom.

Ćao, mi smo Fifi Trixibelle, Breskvica Medeni cvetić (Peaches Honeyblossom) i Little Pixie. Naš tata Bob Geldof voli "praskava" imena.

Ćerke muzičara Boba Geldofa i Pole Jejts čak i nisu tako loše prošle. Njihova imena su baš nekako - zabavna. Mada, postavlja se pitanje: Kakav žanr filmova vole da gledaju Bob i Pola? Animirane ili... možda, one za odrasle?!

(old_image)
Sage Moonblood

Ćao, mi smo mala vojska Slaja Stalonea i zovemo se: Sophia Rose, Sistine Rose, Scarlet Rose, Žalfija Mesečeva krv (Sage Moonblood) i Seargeoh.
Iza te grube spoljašnjosti "Italijanskog pastuva", u Silvesteru Staloneu se krije jedna nežna duša koja voli ruže, žalfiju i sluge(?!). Da, ova simpatična petorka su Slajeva deca iz dva braka - Ruže su, naravno, devojčice, a Žalfija Mesečeva krv i Serđo (sluga, u prevodu i malo drugačijem spelingu) su momci. Čestitamo, Slaj majstore!

U školi će biti zabavno ili već jeste i sledećoj deci (neki su već odrasli) čije poznate mame i tate su se manje ili više zanele kada su im birali imena:
Suri - ćerka Toma Kruza i Kejti Holms
Nedeljna Ruža (Sunday Rose) - ćerka Nikol Kidman i Kita Urbana
Zahara Marley, Maddox Chivan, Shiloh Nouvel, Pax Thien, Knox Léon i Vivienne Marcheline - deca Breda Pita i Anđeline Džoli

(old_image)
Apple i Moses Martin

Prince Michael II, Paris i Blanket - deca pokojnog Majkla Džeksona
Seven Sirius - sin Erike Badu i Andrea 3000
Rocket Valentin, Racer Maximilliano, Rebel Antonio, Rogue i Rhiannon - deca reditelja Roberta Rodrigeza
Kingston James McGregor i Zuma Nesta Rock - sinovi Gven Stefani i Gevina Rosdejla
Dweezil, Ahmet Emuukha Rodan, Moon Unit i Diva Muffin - deca muzičara Frenka Zape.
Blue Ivy Carter - ćerka Bijonse i Džej Zija

Na kraju, važno je biti drugačiji. Zar ne?

Pogledajte još