Dujković: Mnogi nisu želeli da ostanem u reprezentaciji

NIRNBERG, 22. juna 2006. (Beta-Rojters) - Selektor reprezentacije Gane, Ratomir Dujković, koji je odveo svoj tim među 16 najboljih ekipa sveta rekao je danas da je njegova sudbina na mestu selektora bila pod znakom pitanja.
Posle današnje pobede u Nirnbergu nad SAD rezultatom 2:1 i osvajanja drugog mesta u grupi, Dujković je rekao da su postojali ljudi koji su želeli da ga izbace iz reprezentacije.
"Ne samo u Egiptu (za vreme Afričkog kupa nacija) već i posle utakmice sa Italijom", rekao je Dujković novinarima i dodao da ga neki među njima ne vole baš puno.
Gana nije uspela da prođe prvi krug na Afričkom kupu nacija, a prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u grupi E izgubila je od Italije rezultatom 2:0.
Dujković je preuzeo ekipu 2001. godine, a pre njega Fudbalski savez Gane promenio je u kratkom roku devet trenere na čelu reprezentacije.
"Ovo je istorijski trenutak za sve ljude u Gani", rekao je Srbin na mestu selektora Gane ali nije želeo da otkrije da li će posle šampionata u Nemačkoj ostati na toj funkciji.
Gana će u osmini finala igrati protiv prvoplasirane ekipe iz F grupe, a to će najverovatnije biti Brazil koji je do sada ostvario maksimalan učinak od dve pobede.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.