Drašković: Program Preokreta za rešenje problema

ŠABAC, 29. marta 2012. (Beta) - Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) i jedan od lidera kolacije "Preokret" Vuk Drašković pozvao je u četvrtak uveče u Šapcu gradjane da na predstojećim izborima podrže tu koaliciju, jer, kako kaže, ona ima najbolji program za rešenje problema.

"Naš program je jasan, najbolja regionalna saradnja sa svim susedima, bezuslovno brzo ka EU i uredjivanje Srbije iznutra na istim principima kao savremene prosperitetne evropske države", rekao je Drašković tokom predizbornog skupa u šabačkom Kulturnom centru.

Drašković je rekao i da koalicija "Preokret", u kojoj je i Liberalno demokratska partija Čedomir Jovanovića, gradjanima govori istinu o situaciji u kojoj se zemlja nalazi.

"Preokret u ovoj kampanji priča istinu i ako Srbija bude slušala istinu i ako gradjani umesto da navijaju budu razmišljali i prihvate izbore kao priliku da oni sami odaberu put za sebe, svoje porodice, svoju državu, onda će ovi izbori biti prekretnica i doćiće do preokreta svega onoga što Srbiji već 12 godina zapravo drži okovanu", rekao je Drašković.

Obraćanju lidera SPO prisustvovalo je oko 100 simpatizera stranke.

Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj.

Pogledajte još