Džek Vajt i Ališa Kiz za Bonda

Budite prvi koji će pogledati novi muzički spot za naslovnu numeru iz filma Zrno uteheAnother Way To Die.

Na Internetu je osvanuo muzički spot za naslovnu numeru iz novog filma o agentu 007, Džejmsu Bondu!  Pesmu Another Way To Die za film Zrno utehe (Quantum Of Solace) izvode popularna r’n’b zvezda Ališa Kiz i gitarista benda White Stripes Džek Vajt.

Radi se o prvom duetu ikada urađenom za jedan od filmova o Džejmsu Bondu, a Ališa Kiz i Džek Vajt ovom pesmom ulaze u grupu zvezda koje su do sada otpevale muzičke numere za ovaj popularni filmski serijal. Među njima su: Širli Besi, Duran Duran, Nensi Sinatra, Pol Mekartni, Tina Tarner, Karli Sajmon, Šina Iston, Madona, Garbage, Kris Kornel, Tom Džons, A-ha… 

Sinopsis

Posto ga je Vesper, žena koju je voleo, izdala, agent 007 sam ulazi u novu misiju. Odlučan u nameri da otkrije istinu, Bond i M (Džudi Denč) pregovaraju sa g. Vajtom (Džesper Kristensen), čije je otkriće da je organizacija koja je ucenjivala Vesper mnogo kompleksnija i opasnija nego što je iko mogao zamisliti. 

Forenzičari dovode u vezu izdajnika MI6 sa bankovnim računom na Haitiju, gde slučaj zamenjenih identiteta Bonda povezuje s prelepom, ali impulsivnom Kamil (Olga Kirilenko), ženom koja sprovodi sopstveni plan osvete. Kamil vodi Bonda direktno do Dominika Grina (Metju Amalrik), nemilosrdnog biznismena i glavnog čoveka misteriozne organizacije. 

U misiji koja ga vodi u Austriju, Italiju i Južnu Ameriku, Bond otkriva da je Grinov plan da preuzme potpunu kontrolu nad svetski najvažnijim prirodnim resursom, kao i da je sklopio dogovor s proteranim generalom Medranom. Koristeći pomoćnike i manipulišući moćnim kontaktima unutar CIA i britanske vlade, Grin obećava generalu da će srušiti režim u Latinskoj Americi i dati mu potpunu kontrolu nad zemljom, u zamenu za naizgled bezvredan komad tla. 

U svetu izdaja, ubistava i prevara, Bond se udružuje sa starim prijateljima u borbi da otkrije istinu. Kako se bliži razotkrivanju čoveka odgovornog za Vesperinu izdaju, agent 007 mora da bude uvek jedan korak ispred CIA, terorista, čak i ispred M, kako bi osujetio Grinov opaki plan i zaustavio njegovu organizaciju. 

Agenta 007, kao i u prethodnom filmu Kazino Rojal, igra Danijel Krejg, a uloge repriziraju i Džudi Denč i Džefri Rajt. Bond devojku igra Olga Kirilenko, a u filmu glume i Džema Aterton, Metju Amalrik, Džesper Kristensen i Žoakin Kosio.

Film Zrno utehe u naše bioskope stiže 6. novembra.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.