Džek Vajt i Ališa Kiz za Bonda

Budite prvi koji će pogledati novi muzički spot za naslovnu numeru iz filma Zrno utehe - Another Way To Die.

Na Internetu je osvanuo muzički spot za naslovnu numeru iz novog filma o agentu 007, Džejmsu Bondu!  Pesmu Another Way To Die za film Zrno utehe (Quantum Of Solace) izvode popularna r'n'b zvezda Ališa Kiz i gitarista benda White Stripes Džek Vajt.

Radi se o prvom duetu ikada urađenom za jedan od filmova o Džejmsu Bondu, a Ališa Kiz i Džek Vajt ovom pesmom ulaze u grupu zvezda koje su do sada otpevale muzičke numere za ovaj popularni filmski serijal. Među njima su: Širli Besi, Duran Duran, Nensi Sinatra, Pol Mekartni, Tina Tarner, Karli Sajmon, Šina Iston, Madona, Garbage, Kris Kornel, Tom Džons, A-ha... 

Sinopsis

Posto ga je Vesper, žena koju je voleo, izdala, agent 007 sam ulazi u novu misiju. Odlučan u nameri da otkrije istinu, Bond i M (Džudi Denč) pregovaraju sa g. Vajtom (Džesper Kristensen), čije je otkriće da je organizacija koja je ucenjivala Vesper mnogo kompleksnija i opasnija nego što je iko mogao zamisliti. 

Forenzičari dovode u vezu izdajnika MI6 sa bankovnim računom na Haitiju, gde slučaj zamenjenih identiteta Bonda povezuje s prelepom, ali impulsivnom Kamil (Olga Kirilenko), ženom koja sprovodi sopstveni plan osvete. Kamil vodi Bonda direktno do Dominika Grina (Metju Amalrik), nemilosrdnog biznismena i glavnog čoveka misteriozne organizacije. 

U misiji koja ga vodi u Austriju, Italiju i Južnu Ameriku, Bond otkriva da je Grinov plan da preuzme potpunu kontrolu nad svetski najvažnijim prirodnim resursom, kao i da je sklopio dogovor s proteranim generalom Medranom. Koristeći pomoćnike i manipulišući moćnim kontaktima unutar CIA i britanske vlade, Grin obećava generalu da će srušiti režim u Latinskoj Americi i dati mu potpunu kontrolu nad zemljom, u zamenu za naizgled bezvredan komad tla. 

U svetu izdaja, ubistava i prevara, Bond se udružuje sa starim prijateljima u borbi da otkrije istinu. Kako se bliži razotkrivanju čoveka odgovornog za Vesperinu izdaju, agent 007 mora da bude uvek jedan korak ispred CIA, terorista, čak i ispred M, kako bi osujetio Grinov opaki plan i zaustavio njegovu organizaciju. 

Agenta 007, kao i u prethodnom filmu Kazino Rojal, igra Danijel Krejg, a uloge repriziraju i Džudi Denč i Džefri Rajt. Bond devojku igra Olga Kirilenko, a u filmu glume i Džema Aterton, Metju Amalrik, Džesper Kristensen i Žoakin Kosio.

Film Zrno utehe u naše bioskope stiže 6. novembra.

Pogledajte još