Grant: Najvažnija je sledeća utakmica

"Iz mog iskustva, sledeća utakmica je najvažnija. Naš cilj je da pobedimo u svim utakmicama do kraja i to se nije promenilo. Ali, prvo moramo da mislimo o sledećem meču, pa onda o svim ostalima", rekao je Grant novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Partizan posle Rada dočekuje trećeplasiranu Vojvodinu, onda gostuje kod Spartaka, pa dočekuje Javor, a svi ti mečevi igraju se u roku od dve nedelje.

"Tako smo i radili prethodne dve nedelje i nije bilo loše. Za ritmom sreda-subota treba vam mnogo igrača i da budu spremni. Odigrali smo sedam utakmica u zgusnutom rasporedu i nije bilo loše", kazao je Grant.

Rad je u prošlosti umeo da bude nezgodan protivnik Partizanu, ali je i jedan od retkih manjih klubova koji igra ofanzivno i protiv najvećih klubova, tako da je novinare zanimalo da li će spremati ekipu za drugačiju igru.

"U ovom poslu ne treba da budemo spremni samo za jedan stil igre protivnika, tako da ekipu uvek pripremam za dve mogućnosti. Tako je i sad, a to spremanje naročito važi kada nije jasno kako će druga ekipa igrati",
kazao je Grant.

U javnosti se juče pojavio interni SMS kojim je portparol Rada u šaljivom tonu pozvao novinare na konferenciju za medije svog tima, a u kome se pita "da li će legenda Milvola postati šesta Zvezdina zvezda".

Kada je Grant čuo prevod toga, nasmejao se i rekao da je dobro da "ljudi ovde imaju smisla za humor", ali je posle insistiranja novinara da treba to da se komentariše jer je to "zvanični dopis kluba", on je prokomentarisao situaciju Partizana u zemlji u ozbiljnijem tonu.

"Ne bih da komentarišem ako je to došlo zvanično iz kluba. Nije nam to nikakva dodatna motivacija, moji igrači su uvek motivisani. Neću da obraćam pažnju na negativne stvari. Znam da mnogi žele da nam naude iz različitih stvari, ali mi se bavimo sobom", rekao je Grant.

Utakmica Rad - Partizan igra se na stadionu Obilića na vračaru i počinje u 16.00.

Beta

Pogledajte još