Partizan ubedljivo pobedio Rad

Partizan sada ima devet podova prednosti u odnosu na gradskog rivala Crvenu zvezdu koja kasnije danas igra protiv Hajduka iz Kule.

Meč na stadionu Obilića, na kome Rad privremeno igra kao domaćin pratilo je oko 3.000 gledalaca.

POGLEDAJ VIDEO: Rad - Partizan 2:4

Partizan je poveo već u 6. minutu preciznim udarcem Ivana Ivanova sa 16 metara u donji desni ugao, posle dodavanja Eduarda.

Bugarin je gol posvetio svojoj majci koja je nedavno preminula, tako što je podigao dres i pokazao majicu sa njenom slikom.

Na 2:0 povisio je Lamin Dijara u 14. minutu. On je uspeo da nadmudri istrčalog golmana Branislava Danilovića posle dugačkog dodavanja Saše Ilića i sa 17 metara pošalje loptu u nebranjeni gol.

Odličnu priliku za pogodak imao je i Stefan Babović u 17. minutu, ali je Danilović ovaj put dobro intervenisao. U akciji su ponovo učestvovali Ilić i Eduardo.

(old_image)

Babović se, ipak, upisao u strelce u 33. minutu kada je odlično šutirao iz prve sa ivice kaznenog prostora.

Na 1:3 smanjio je Filip Malbašić posle solo prodora i snažnog udarca sa skoro 20 metara.

U 43. minutu Dijara se po drugi put u meču upisao u strelce, udarcem glavom sa sedam metara metara posle centaršuta Nikole Aksentijevića sa desne strane.

Drugo poluvreme obeležila je nešto sporija igra bez golova uz nekoliko šansi na obe strane.

Sudija Milan Karadžić je u 58. minutu na kratko prekinuo igru pošto je jedan od navijača crno-belih skinuo majicu i ubacio je na teren.

Beta

Pogledajte još