Prosinečki: Nisam zadovoljan igrom

"Sa 3:0 bi trebalo da budem zadovoljan, ali ja nisam. Bilo je dobrih, međutim, i puno loših stvari koje moramo pod hitno da ispravimo. Hajduk je imao više šansi, a mi smo imali puno propusta u igri podsebno u odbrani. U Kragujevcu ćemo morati da odigramo puno bolje da bi pobedili Radnički 1923", kazao je Prosinečki.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Hajduk 3:0 (VIDEO)

On je rekao da je "super" što je njegova ekipa stigla do sedme uzastopne pobede ovog proleća, ali je pored loše igre u odbrani istakao i slabu partiju veznog reda.

"Nismo uspevali da nametnemo naš ritam i držimo loptu u svom posedu. Ulaskom (Filipa) Kasalice, (Luke) Milivojevića i (Miloša) Dimitrijevića to smo ispravili", rekao je trener crveno-belih.

(old_image)

Na pitanje novinara da li se Zvezda interesuje da dovede desnog beka Hajduka Branka Pauljevića Prosinečki je odgovorio potvrdno.

"Čuo sam da ga želi i Partizan. Mi se interesujemo za njega još odavno, nije ništa novo što je danas dobro odigrao", dodao je Prosinečki.

Trener Hajduka Tomislav Sivić ocenio je da njegova ekipa mora da preleži "dečje bolesti".

"Odigrali smo solidnu utakmicu, ali je Zvezda kaznila greške i posle dve naše šanse postigla golove. Protiv kluba kao što je Zvezda prilike ne smeju da se propuštaju. Tako je bilo i protiv Partizana, utisak jeste povoljan, te dve utakmice igrali smo lepo, ali nismo postigli golove i to bi nazvao dečjim bolestima"
, kazao je Sivić.

Beta

Pogledajte još