fbpx

Ožalošćena porodica

Komedija Branislava Nušića, u režiji Juga Radivojevića. Ožalošćena porodica, s nezaboravnim likovima Agatona Arsića, Proke Purića, Trifuna Spasića i ostalih karaktera iz jedne ožalošćene porodice ponovo će se pokloniti publici i podsetiti je da su ambicije da se dođe do nasledstva, novca i imanja – večne. 

Jedno pravo nušićevsko viđenje ovog neprolaznog komada u Madlenijanumu postavlja sjajni tim glumaca na čelu s istaknutim rediteljem Jugom Radivojevićem. Bujicu smeha, sliku naših karaktera na scenu će izneti ekipa osvedočenih komičara. Agatona Arsića zaigraće Mima Karadžić, koji se ovom ulogom prvi put predstavlja u Madlenijanumu. Dragan Vujić Vujke igraće Proku Purića, ulogu Simke poneće Danica Maksimović, Viktor Savić igraće dr Petrovića, Sarku Katarina Žutić, a Miću Stanimirovića - Milan Kalinić...

Nova Madlenijanumova produkcija Ožalošćene porodice pokazaće da Agaton Arsić još živi među nama i da mu se na sceni još treba nasmejati, a u stvarnom životu ga se pričuvati. 

Scenografiju je uradio  Dejan Pantelić, kostim Jelena Stokuća, scenski pokret Pjer Rajković, dizajn svetla Srđan Jovanović. Lektor je Ljiljana Mrkić-Popović, a organizatori programa Suzana Ilievska i Miloš Lazić.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.