fbpx

Ejmi dala na drogu milion funti

Nasledstvo preminule pevačice Ejmi Vajnhaus od 4,25 miliona funti pripalo je njenim roditeljima. Ono što je čudno jeste činjenica da je njeno nasledstvo malo u odnosu na novac koji je zaradila tokom muzičke karijere.

List "Sandej tajms" piše da je Ejmi Vajnhaus tokom života zaradila 10 miliona funti, a njen menadžer je pričao da Ejmi poseduje čak 15 miliona.

Prijatelj pevačice koja je preminula prošle godine izjavio je kako je Ejmi imala velike rashode i trošila previše novca na drogu, muškarce, prijatelje i mačke.

- Pre nego što je Ejmi umrla, njen novac se rasipao na sve strane. Ona je bila kao beba, nije mogla da prestane da ga deli drugima i Mič je znao da je već potrošila veliki deo - rekao je Aleks Foden, prijatelj pevačice.

Ejmi je, kako se priča, živela u kući od 1,8 miliona dolara, trošila je po 20.000 funti u jednom šopingu i plaćala obezbeđenje 250 funti po danu. Poznavaoci Ejmi pričaju da je jedno letovanje platila skoro pola miliona. Osim toga, davala je novac za sve humanitarne projekte za koje su je pitali, a Blejk Filder, njen bivši muž, tražio je po 150 funti za taksi svaki put kad bi je posećivao.

U periodu kad je uzimala drogu, kokain i heroin, trebalo joj je hiljadu funti po danu pa njen prijatelj misli da je u periodu od 2006. do 2008. sigurno potrošila milion funti, dok je njegovo lečenje platila 130.000.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.