Muškarci gledaju lice i vole kaubojku

Samo 24 odosto muškaraca izjavilo je da voli velike grudi kod partnerke, a više od toga ih zanima izgled njenog lica, potom zadnjica, pa noge.

Oko 34 odsto muškaraca u ozbiljnoj vezi ili braku barem jednom je prevarilo svoju partnerku, otkriva online anketa u kojoj je u Americi učestvovalo 522 muškarca od 21. do 59. godine.

Muškarci zadovoljni seksom u braku

Anketa pokazuje da su oženjeni muškaraca zadovoljniji svojim seksualnim životom, pa oko 70 odsto smatra da je moguće biti veran u braku.

Istraživanje pokazuje i da je oko 22 odsto muškaraca koji su učestvovali u anketi imalo 20 ili više seksualnih partnera tokom života, 35 odsto je imalo od dve do osam partnerki, a 14 odsto muškaraca imalo je neki oblik seksualnog susreta s drugim muškarcem.

Vole da je ona gore

Muškarci izgleda da više vole da žena vodi glavnu reč u seksu. Najdraža poza za 35 odsto muškaraca je tzv."kaubojka" u kojoj je žena gore i vodi igru, a potom sledi misionarska poza i "doggy style".

Kada je u pitanju seks sa novom partnerkom, muškarci se četiri puta više, od žena opterećuju time kakvi će biti u krevetu, nego od činjenicom da bi mogli sa nepoznatom partnerkom dobiti neku polnu bolest. Tek 34 odsto anketiranih muškaraca redovno koristi kondom.

Pogledajte još