U šoping uskoro u Inđiju

U centru će biti 66 lokala elitnih svetskih proizvođača, a svečano otvaranje kapija bajkovitog zdanja nove balkanske šoping meke ujedno će značiti i novih 500 radnih mesta, piše Press.

U inđijskoj „ulici brendova" su: „Adidas", „Konvers", „Riplej", „Tom Tejlor", „Mis Siksti", „Ges", „Najki", „Tomi Hilfiger", „Hugo Bos", „Levis"...

Kako kaže Đura Stanić, direktor „Blekoak developmenta", ne računajući završno „šminkanje" stilski spektakularno urađenog centra, sve je spremno za otvaranje „Fešn parka", u kojem su najpoznatiji svetski brendovi rezervisali mesto mesecima unapred.

Posetioci će imati priliku da brendiranu i kvalitetnu robu nabavljaju po izuzetno povoljnim uslovima u jednom centru, što je do sada bilo nezamislivo", kaže Stanić.

Dodaje da „u autletu neće biti mesta za butike i nelicencirane preprodavce, već isključivo za matične proizvođače i ovlašćene distributere".


Prevoz iz Novog Sada i Beograda

Za kupce iz Novog Sada i Beograda već su organizovane redovne linije, a prevoz će se vršiti u klimatizovanim i luksuznim autobusima, po pristupačnim cenama.

Radno vreme oulet centra biće od 10,00 do 21,00.

Pogledajte još