Komemoracija žrtvama požara

Prisustvovale su i porodice poginulih, a u Velikoj sali skupštine nije bilo dovoljno mesta za sve građane koji su došli na komemoraciju stradalima .

U požaru u diskoteci Kontrast su poginuli Marina Aničić (25) iz Čuruga, državljanin BiH sa prebivalištem u Novom Sadu Zoran Ignjatović (28), Marko Pavlović (29) iz Kragujevca i Renato Vuković (21) iz Kikinde.

Poginula je i najmlađa doktorantkinja hemije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu Milena Dalmacija (26) iz Futoga, kao i novinarka Radio-televizije Delta iz Novog Sada Tamara Miladinović (25).

(old_image)

Vlasnik diskoteke "Kontrast" i dvojica zakupaca tog objekta, sutra popodne će biti privedeni na saslušanje dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, izjavila je portparol suda Svetlana Tomić-Jokić.

"Uviđaj na licu mesta je rađen i danas. Novi dokazi su izuzeti radi veštačenja. Dežurni istražni sudija sutra će saslušati osumnjičene", rekla je portparol suda dodajući da će nakon saslušanja biti doneta odluka o eventualnom pokretanju istrage. 

Građani Novog Sada juče i danas pale sveće za šestoro poginulih.

Pogledajte još