Novi potvrđeni nastupi muzičara na SHARE-u!

Darren Cunningham, poznatiji pod pseudonimom 'Actress' je enigmatični londonski producent čija se muzika u velikoj meri zasniva na lo-fi estetici i njenim elementima: greškama pri snimanju i reprodukciji pesama, ali do te mere gde ona dobija zavidnu umetničku vrednost.

Njegov prvi album nominovan je za Mercury nagradu u konkurenciji sa Pet Shop Boys, PJ Harvey i Manic Street Preachers, a već drugi je potpisao za izdavačku kuću frontmena sastava Blur i Gorrillaz, Damona Albarna, zajedno sa kojim je nedavno snimio futurističku afro ploču sa lokalnim talentima u nekoliko plemena Demokratske Republike Kongo.Iz Londona takođe dolazi i trenutno vodeće ime britanske elektro-fank scene Roska čije se ploče nalaze u koferima većine popularnih dubstep diskdžokeja na svetu. Berlinsku tehno i haus scenu će u klubu Tube predstaviti Redshape, ATA, Gerd Janson, ali i kanađanin Guillaume & The Coutu Dumonts koji muziku izvodi uživo, a domaću podršku će im pružiti Body & Soul ekipa na čelu sa Markom Nastićem.

SHARE konferencija održaće se u Domu Omladine i još nekoliko beogradskih klubova i lokacija, a sve informacije o dnevnom i noćnom programu dostupne su na adresi www.shareconference.net.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.