Kejt Vinslet otkriva: Da li se ugojio prdež Leo?

Možda je Titanik potonuo, ali film Džejmsa Kamerona "Titanik" je karijerama Kejt Vinslet i Leonarda DiKaprija učinio upravo suprotno. Zahvaljujući ovom filmu, ali pre svega njihovim talentima, Kejt i Leo su danas na svojim vrhuncima. To je još jedan od razloga što ne čudi veliko interesovanje za 3D verziju ovog velikog filmskog hita starog sada već, verovali ili ne, 15 godina. A kao da je juče izašao?!

SVE O FILMU: Titanik 3D

Poznato je da su Kejt i Leo, nakon vremena provedenog na setu ovog filma, postali pravi prijatelji koji se šale međusobom na najneverovatnije načine.

- Za mene, on je i dalje smrdljivi prdež Leo - rekla je u šali jednom prilikom Kejt Vinslet za magazin "Vanity Fair".

TREJLER: Titanik 3D

Godinama posle ovog intervjua, ništa se nije promenilo. Njih dvoje se i dalje dobro šale... Kako piše "Daily Mail", Kejt Vinslet na sledeći način vidi to koliko su se ona i Leo promenili kroz godine:

- Veoma drugačije izgledamo. Stariji smo. Leo ima 37 godina, ja imam 36, a imali smo 21 i 22 kada smo snimali film. Znate, danas je on deblji, a ja sam mršavija. To je istina.

Ali, Kejt se ne šali samo na Leov račun, već i na svoj. Nedavno je gledala sebe u 3D verziji "Titanika" i evo kakvo joj je to iskustvo bilo:

- Istog sekunda kada se moje lice pojavilo bila sam u fazonu: "Oh Bože, neka prestane, isključite to, neka neko učini da ovo stane, isključite ton, da li smo zaista ovako izgledali? Oh Bože, pogledaj kako sam izgledala i kako je Leo izgledao?"

Možemo da kažemo samo ovo: Kejt i sa kojim kilogramom više izgleda fantastično, a Leo danas nije više dečak, već pravi muškarac! Sve se promenilo kod njih dvoje, ali na bolje... Zar ne?

SAZNAJ I: Od koje pesme se povraća Kejt Vinslet?

Film "Titanik 3D" u beogradske bioskope stiže od 5. aprila.

Pogledajte još