Treće veče 31. Amstel Fashion Week-a

Neobičnom i vrlo zanimljivom prezentacijom make-up trendova svetski poznatog brenda L'oreal Paris, sinoć je započelo treće veče 31. Amstel Fashion Week-a.
Najpre je poznati make up umetnik Marko Nikolić je prisutnima davao savete i praktične primere, a nakon toga je publika mogla da uživau modnim revijama samostalnih dizajnerki Ljube Sikimić i Ive Stefanović.

Pred prepunom salom Ljuba Sikimić je prikazala kolekciju inspirisanu rađanjem prirode. Kolekcija pod nazivom „Flourishing“ predstavlja ženstvenost i eleganciju u novom svetlu. Kolekciju je pratila i linija unikatnog nakita koja sada već predstavlja potpis autorke. Modeli Ive Stefanović prikazani u kolekciji pod nazivom „Up, Up,Up!“, koja je namenjena uspešnim i ostvarenim ženama su urađni u limitiranoj seriji. Modeli su vrlo precizno izrađeni od kvalitetnih materijala. Brend Iva Stefanović se u javnosti prepoznaje kao ekološki orijentisan i društveno koristan i koristi svaku priliku da tu poruku prosledi kroz jezik mode koristeći eko friendly materijale i promovišući dugotrajne modne vrednosti.

Potom je usledila je revija nakita „Pierre Lang“ koja je upotpunjena zanimljivim haljinama brenda „Sherry Hill“. Na neuobičajenoj pisti koja je imala svojevrstan pijadestal na sredini pored manekenki pojavile su se i poznate dame Anabela Bukva, Marina Kotevski, Adriana Čortan i mnoge druge. „Sherry Hill“ haljine su dizajnirane tako da naglase žensku lepotu, ali da istovremoeno budu vrlo udobne. Nakit „Pierre Lang“ je prvi put imao prezentaciju u našoj zemlji, ali ima tradiciju dugu više od 50 godina i jedan je od najpoznatijih unikatnih dizajnerskih komada nakita u Evropi. Posebno je važno naglasiti da je izrađen od 100% hipo alergenskih materijala.

U nastavku večeri program je dodatno obogaćen prezentacijom modela jedne od najzanimljivijih beogradskih autorki Ane Ljubinković. Modeli čija je konstrukcija jednostavne forme imaju naglašenu igru bojama i detaljima.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU TREĆE VEČERI

Posebno iznenađenje večeri bila je prezentacija specijalnog sezonskog magazina "Hello Fashion!" Iz Volvo automobila koji je bio parkiran na pisti izašle su poznate dame i prošetale crvenim tepihom kao na holivudskim premijerama i to: Katarina Radivojević, Olivera Kovačević, Jelena Blečić, Sandra Perović, Minja Miletić, Ana Mitić i Mirka Vasiljević.

Vrhunac večeri je predstavljao defile modela poznatog brenda "Patrizia Pepe" u jednoj klupskoj atmosferi, sa visokim barskim stolovima na pisti. Atmosfera je apsolutno osvojila i publiku koja je u potpunosti uživala u najnovijoj kolekciji ovog italijanskog brenda u kojoj dominiraju izbledele boje i isprane majice. Slim pantalone, zapetljani kaiševi, lepršavi džemperi i široki sakoi oduševili su sve prisutne.

Tokom trajanja revija u BelExpo centru, bila je izložena i prva mini kolekcija cipela Ane Cvejić koja se sastoji se sastoji od tri različita, ekstravagantna modela cipela, izrađena od modernog cvetnog lana. Zadatak je bio demonstrirati upotrebnu vrednost tkanine. Radni concept No Limit je bio vodilja pri kreiranju modela čiji je akcenat na samom tekstilu, bez suvišnih detalja (nitni, kristala, dugmića). Sam dezen uticao je na dizajn cipela, tako što cvet ili list na pojedinim delovima nastavljaju da izlaze iz 2D forme u treću dimenziju.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.