Partizan dočekuje Vojvodinu, Zvezda u Kragujevcu

Utakmica na stadionu Partizana počinje u 18.30. Crno-beli vode na tabeli sa šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde i čak 17 više od Vojvodina, koja je treća.

Svi ostali mečevi 22. kola počinju sutra u 16.00, a Zvezda će protiv Radničkog u Kragujevcu pokušati da makar privremeno smanji zaostatak nad Partizanom.

Crveno-beli su u dobroj seriji pošto su u 2012. godini vezali sedam pobeda, šest u prvenstvu i jednu u Kupu Srbije, protiv "večitog" rivala.

Kragujevčani su četvrti sa 37 bodova, ali u poslednja dva kola su osvojili jedan bod pošto su igrali nerešeno kod kuće sa BSK-om i izgubili u gostima od Borca.

Čačani posle važne pobede nad Radničkim u prošlom kolu žele pod novim-starim trenerom Slavkom Vojičićem da nastave niz dobrih rezultata koji će im pomoći u borbi za opstanak, a dobru priliku imaće protiv Metalca u gostima.

Borac je 14. na tabeli sa 18 bodova, dok ekipa iz Gornjeg Milanovca, koja domaće utakmice igra u Lučanima, ima svega 11 bodova i ubedljivo se nalazi na poslednjem mestu.

Važna bitka u borbi za opstanak vodiće se između domaćeg Novog Pazara i BSK-a iz Borče, dok će se interesantan meč odigrati i u Kuli gde dvanaestoplasirani Hajduk dočekuje Rad, koji je na 10. mestu.

Jagodina će ugostiti subotički Spartak, dok Smederevo gostuje Slobodi u Užicu. Sve te ekipe se bore za peto mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa, ali samo ako Borac u polufinalu Kupa ispadne od Vojvodine.

Beta

Pogledajte još