fbpx

Vukićević: Meč sa Partizanom može da odluči prvenstvo

"Partizan će igrati na pobedu, oni su u većoj potrebi za bodovima pošto je Zvezda u fantastičnoj seriji. Ova utakmica može odlučiti prvenstvo kada je u pitanju borba za titulu i znaju da ih protiv Vojvodine očekuje teška utakmica. Imaćemo prostora i pokušaćemo to da iskoristimo", rekao je Vukićević novinarima u Novom Sadu.

Vukićević je kazao da je "skenirao svaki detalj Partizanove igre".

"Igraćemo protiv najbolje ekipe u Srbiji i znamo da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Oni su fantastično pokriveni na svakoj poziciji. Znamo šta Partizan može, gledao sam svih šest mečeva u ovom delu sezone i dobro smo se spremili", kazao je Vukićević.

On je istakao da meč protiv Partizana dolazi u najboljem trenutku za njegovu ekipu.

"Ova utakmica dolazi u najboljem momentu za nas, iako mnogi tako ne misle. Možemo da se vratimo posle turbolencija iza nas. Velike utakmice su za velike igrače, a mi ih imamo u našim redovima. Imamo šta da pokažemo, znamo kako protiv velikih što smo već radili", kazao je Vukićević.

Trener Vojvodine je ocenio da uz maksimalnu koncentraciju njegovi fudbaleri mogu doći do povoljnog rezultata.

"Potrebna je maksimalna koncentracija, želja i puno samopouzdanje. Uz to mi možemo do povoljnog rezultata, u koji verujemo. Želimo da priuštimo publici jednu kvalitetnu utakmicu, a mislim da to možemo I mi i Partizan", ocenio je Vukićević.

Napadač Vojvodine Abubakar Oumaru rekao je da njegova ekipa ide u Beograd da napadne rivala.

"Očekujem tešku utakmicu protiv Partizana. Oni imaju mnogo dobrih igrača i dobru ekipu. Idemo tamo da napadamo, neće biti kao u prošlim utakmicama, ne igramo protiv ekipe koja se brani sa svih 10 igrača. Treba nam maksimalna koncentracija da bismo dobili meč", kazao je Oumaru.

Utakmica na stadionu Partizana počinje u sredu od 18.30.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.