Sinovi Bitlsa osnivaju bend

LONDON, 3. aprila 2012. (Beta-AFP) - Sinovi četvorice članova "Bitlsa" planiraju da osnuju bend po uzoru na čuvenu liverpulsku četvorku, izjavio je u utorak sin Pola Makartnija.

Džejms Makartni je kazao Bi-Bi-Siju da sin Džona Lenona Šon, sin Džordža Harisona Dani, sin Ringa Stara Zak Starki i on žele da osnuju grupu "Bitlsi, nova generacija" (The Beatles - The Next Generation). "Ja sam za", dodao je. Džejms Makartni je na početku karijere solo pevača i gitariste. "Šon je delovao zainteresovano, kao i Dani. Starki je imao manje entuzijazma", kazao je i dodao da bi "uz malo sreće", grupa mogla da vidi svetlost dana.

Sva četvorica mladića krenula su koracima svojih očeva. Šon Lenon je pevač i kompozitor, a Dani Harison je osnovao bend "thenewno2" sa Oliverom Heksom. Zak Starki je bubnjar, kao i njegov otac Ringo Star, i nastupao je sa grupama "Hu" i "Oejzis". Džejms Makartni, koji veoma liči na oca, kazao je da je "sanjao da uradi više nego 'Bitlsi'". "Veoma bih voleo da budem na njihovom nivou, ali će i to biti teško", priznao je. Producent njegova dva albuma je bio njegov 69-godišnji otac koji ne pokazuje nikakvu nameru da se povuče sa muzičke scene i koji je nedavno objavio novi album "K i s s e s on the Bottom".

Pogledajte još