„Hipi-izgled“ u deluks varijanti

„Hipi-izgled“ ove jeseni slavi svoj povratak, ali prilagođen godišnjem dobu i sadašnjim trendovima - visokokvalitetni materijali i glamurozan nakit.

Hipi-moda se interpretira u novom stilu sa deluks-matrijalima, koji od svake žene naprave „Deluxe-Hippie-Girl“, otkriva bečki modni stručnjak Izabela Klausnicer.

To je jedan od najveselijih stilova i modnih trendova karakterističan po haljinama sa šarenim cvetnim dezenom, resama, persijskim ukrasnim dezenom, a sada i sa krznom, perjem, čupavim prslucima i jesenjim tonovima.

Skupoceni materijali zamenili su jednostavne a ubačeni su i motivi ruskog folklora i etno-inspiracije. Tunike su od čvršćeg materijala crne ili riđe boje.

Gornji delovi su šireg kroja i nose se uz uske, najbolje crne pantalone. I kod cipela je prevladao „hipi-izgled“ - ravne čizme sa kitama su obavezne. Isto važi i za kaiševe, a izgled se upotpunjuje prslukom od fronclastog krzna. Što se tiče nakita moderno je sve što je veliko, a pravi hit su srebrne i zlatne ogrlice s privescima. 

(Compress)

Pogledajte još