AIESEC održao drugi "PR forum"

Dvodnevna konferencija „PR Forum” održana je 30. i 31. marta na fakultetu Singidunum, a sastojala se iz predavanja i radionica, kao i predstavljanja studija slučaja i proglašavanja pobednika timova koji su radili ove studije.

Svi studenti završnih godina PR-a, marketinga i marketing menadžmenta kao i studenti koji žele da se bave ovom oblašću imali su mogućnost da razviju potrebne veštine i da iskuse u praksi kako je raditi kao PR i marketing menadžer kroz predavanja, radionice i panel diskusije.

Sjajnu edukaciju su držali najeminentniji stručnjaci iz oblasti PR i marketinga u Srbiji kao što su Istok Pavlović, Miloje Sekulić, Dragan Varagić i specijalni gost Krešimir Macan iz Hrvatske. U radionicama su pored stručnjaka učestvovali i strani studenti članovi AIESEC-a koji su našim studentima prenosili iskustva i trendove iz oblasti PR i marketinga u svojim zemljama.

Studenti su na radionicama radili i konkretne slučajeve (study case) koje su pripremili predavači-mentori. Tema ovogodišnjeg PR Foruma bila je, prvenstveno, promocija preko on-line medija i društvenih mreža.

U okviru projekta organizovan je i “Study Case Challenge” u kojem su se timovi studenata sa različitih fakulteta takmili u izradi studije slučaja koju su obezbedile partner kompanije “Kolektiva.rs” , “Dadov”, “Nordeus” i “Almex”.

Da podsetimo, AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudma da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta, u 110. zemalja sveta, sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

Pogledajte još