Štepanek pokazao Tipsareviću srednji prst i nazvao ga "pi..om"?! (VIDEO)

"Nisam shvatio sta se tamo desilo. U svakom slučaju rukovali su se. Možda mu je Radek nešto rekao ali ja sam bio daleko i ne bih to rešavao. Rukovali su se i to je bitno", kazao je kapiten češkog Dejvis kup tima Jaroslav Navratil.

Tipsarević je na konferenciji za novinare posle meča optužio Štepaneka da mu je, umesto rukovanja posle meča, pružio ruku sa vulgarnim gestom ispruženog srednjeg prsta.

"Kada je Radek pao odmah sam preskočio mrežu i pošao da pogledam šta mu je. Dva puta sam mu priznao spornu lopticu. A on? Umesto ruke pružio mi je srednji prst i još dodao smrdljiva... znate, reč koja označava žensku vaginu", rekao je novinarima Tipsarević.

Štepanek, koji je pre Tipsarevića održao konferenciju za novinare za češke medije, prokomentarisao je da ne zna zašto se Tipsarević razbesneo kada mu je "normalno pružio ruku".

"Rukovali smo se normalno. Ne znam zašto je navaljivao na mene. Verovatno se radovao što je pobedio, kako da se ne raduje nakon pet sati", kazao je Štepanek.

U češkim medijima objavljene su fotografije tog spornog rukovanja ali nijedna nije zabeležila vulgarni gest, već samo ovlaš, preko volje pruženu ruku češkog tenisera.

PRAG, 7. aprila 2012. (Beta)

Pogledajte još