Partizan pobedio Spartak

Crno-beli su pobedom došli do prednosti od 11 bodova u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, koja svoj meč igra večeras u 18.30 kod kuće protiv Metalca, koji je poslednji na tabeli.

Partizan je poveo golom Eduarda Pašeka u 48. minutu, a prednost je udvostručio Zvonimir Vukić u 62. Jedini pogodak za domaćina postigao je Miljan Milivojev u 69. minutu.

POGLEDAJ VIDEO: Spartak - Partizan 1:2

U ostalim utakmicama 23. kola koje su odigrane danas gosti su zabeležili tri pobede, dok su dva meča završena nerešeno 0:0.

Važnu pobedu u Čačku zabeležio je Novi Pazar koji je trijumfovao sa 2:0 protiv Borca i pretekao domaću ekipu na tabeli, a sada se nalazi na 14. mestu koje znači opstanak u ligi.

Golove za goste postigao je kapiten Irfan Vusljanin u 24. i 80. minutu, a domaćin je utakmicu završio sa igračem manje pošto je u 74. crveni karton dobio Siniša Radanović.

OFK Beograd slavio je u Smederevu golom Augusta Batiohe u 82. minutu, dok je Rad bio bolji od Vojvodine u Novom Sadu sa 2:0 golovima Filipa Malbašića u 31. i Nikole Lekovića u 90.

Bez golova završene su utakmice između Javora i Jagodine u Ivanjici i Radničkog 1923 i Hajduka u Kragujevcu.

BSK će u Borči sutra dočekati Slobodu iz Užica u poslednjem meču 23. kola Super lige.

Beta

Pogledajte još