Slatki maratonac zaludeo ceo Internet

Momak po imenu Zed Litl iz Južne Karoline, koji sa devojkom sada živi u Njujorku, preko noći je postao prava Internet senzacija nakon što je fotografisan na maratonu u mestu iz koga je poreklom.

Najčešći komentari na Zedovu fotku su, osim da se radi o neosporno slatkom momku, da je on potpuno neverovatan jer nakon maratona bi se očekivalo da bude prekriven znojem sa umornim izrazom lica, a on je nasmejan kao da reklamira pastu za zube ili je na naslovnici nekog magazina.

Slatkog maratonca koji je na Internetu dobio nadamik "neverovatno fotogenični tip" (Ridiculously Photogenic Guy) je, navodno, fotografisao dvadesetosmogodišnji sistem analitičar Vil King koji je potom istu objavio na Redditu. Ubrzo po postovanju ova fotografija se našla na homepageu Reddita, a potom... Pa, slatki Zed je obišao ceo svet, a njegov osmeh je postao viral.

Zedova Facebook grupa je za svega sat vremena od formiranja skupila više od 1.700 fanova, a njegovu fotografiju na Flickru je do sada videlo više od 1,25 miliona ljudi.

Zed Little: "Ridiculously Photogenic Guy"

Kada se otkrilo o kome se radi, javio se Zedov otac i rekao sledeće:

- Ovo što se desilo potpuno je suludo. Zapravo je fenomenalno, jer moj sin vredno radi i uopšte nije arogantan.

Zedi, kako ga prijatelji zovu, je, kaže njegov otac, veoma vredan, završio je koledž, uživa u kuvanju i pred njim je svetla budućnost.

- Nikad se nije bavio manekenstvom ili nečim sličnim. Zbunjuje ga ova prašina što se digla oko njega, ne zna kako da se ponaša i kad me je nazvao da mi ispriča šta se dogodilo rekao je da ne može da veruje - priča Zedov tata Džon Litl.

Inače, sve devojke sveta koje su se "online zaljubile" u Zeda mogu da ga zaborave, jer je on već pet godina u ozbiljnoj vezi.

Ali, Zed, da li si čuo da su najlepše devojke u Srbiji?

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.