fbpx

Počela prodaja ulaznica za "Belgrade Calling" festival

U zemljama regiona Jugoistočne Evrope, odakle se prema prvim reakcijama očekuje značajan broj posetilaca, ulaznice se prodaju u ekspoziturama Eventima i brojnih drugih partnerskih mreža.

U prodaji su jednodnevne, dvodnevne i trodnevne ulaznice, a svima koji žele da kupe ulaznice za više dana, omogućena je akcija u kojoj se trenutno dobija mesto u Fan Pitu za drugi dan, 28. juna!

Cena ulaznice za prvi dan, 27. juna, kada će nastupiti popularna britanska pevačica Jessie J, elektronske legende Orbital, mladi pevač i reper Example, najuticajniji hip-hop bend svih vremena Public Enemy, domaćini festivala S.A.R.S. i još bend iznenađenja, trenutno koštaju 3490 dinara.

Cene ulaznica za drugi dan, 28. juna
, kada će nastupiti rok i metal ikona Ozzy Osbourne zajedno sa majstorima kao što su Slash, Zakk Wylde i Geezer Butler, uz velikane rokenrola The Cult, bajkere iz Black Label Society, gotske rokere iz grupe Paradise Lost, norveške metalce Satyricon i makedonski Sanatorium, ostale su nepromenjene: 2990 za sektor P2, 3990 za P1 i 4500 za Fan Pit.

Za treći dan, 29. juna, kada će na Ušću pevati Mike Patton i Faith No More, Johhny Rotten i kultni bend Public Image Ltd, harizmatični Andrew Eldritch i The Sisters of Mercy, Justin Hawkins i atraktivni rokeri The Darkness, te najtraženiji britanski mladi bend The Horrors i povratnici Ugly Kid Joe, cena jedinstvene ulaznice je 3990 dinara.

PAKETI NA AKCIJI!
Do isteka ograničenog broja na trenutnoj akciji, kupci dvodnevnih ulaznica za drugi i treći dan, u paketu dobijaju ulaznicu za Fan Pit 28. juna i jedinstvenu ulaznicu za 29. jun, i to po ceni od samo 5990 dinara! Svima koji već imaju ulaznicu za Fan Pit 28. juna, dovoljno je da na prodajnom mestu gde su je i kupili, doplate svega 1490 dinara i tako dobiju dvodnevnu ulaznicu, uz koju će svakako i ostati u Fan Pitu. Slično je i za vlasnike ulaznica za sektor P1, kojima je dovoljno da doplate 2490 dinara, odnosno 3000 dinara ako imaju ulaznicu za 28. jun u sektoru P2. Na taj način se, dok je u toku trenutna akcija, pored značajnog popusta za 29. jun, automatski prebacuju u Fan Pit za 28. jun!

Kad su trodnevne ulaznice u pitanju, njihova jedinstvena cena je 7990 dinara, a na trenutnoj akciji do isteka ograničenog broja mesta, takođe se dobija Fan Pit za 28. jun. Vlasnicima ulaznica za taj dan takođe se omogućuje doplata u odnosu na sektor za koji imaju ulaznicu: još 3490 dinara za vlasnike Fan Pit ulaznice, odnosno 4490 i 5000 dinara za P1 i P2 ulaznice.

REGIONALNA PRODAJA
Pored pomenutih sajtova, ulaznice se direktno prodaju u Beogradu (Bilet centar, Ušće SC, Beogradska arena, Dom sindikata, Eventim na Topličinom vencu...), Novom Sadu (Pariski magazin, Bazaar...) i širom Srbije putem lanaca knjižara Vulkan i Delfi-Laguna, benzinskih pumpi Elp i brojnih drugih mesta. U regionu ulaznice se fizički mogu kupiti u Hrvatskoj (lanci Dallas Music Shop, Aquarius CD Shop...), Sloveniji (poslovnice Pošta Slovenije...), BiH (agencije MG Travel Banja Luka, Kompas Sarajevo...), Makedoniji (Jugoton...) i Crnoj Gori (poslovnice Montenegro Tourist Service).

27. jun 2012.
Kupi karte

28. jun 2012.
Kupi karte

29. jun 2012.
Kupi karte

Dvodnevna ulaznica
Kupi karte

Trodnevna ulaznica
Kupi karte

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.