Crveno-beli neće čuvati rezultat

"Mislim da svi u Zvezdi jedva čekamo revanš, pošto je derbi uvek praznik fudbala. Nećemo čuvati rezultat, idemo da odigramo dobro. Od kada sam došao forsiram napadačku igru", rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu.

Zvezda je u prvom meču pobedila sa 2:0, iako je Partizan imao više šansi i više napadao.

"Partizan ima kvalitetnu ekipu i neće biti lako...Oni će hteti da naprave podvig i izbace nas. Svesni smo da će igrati ofanzivno, ali ja neću ništa mnogo menjati u taktici, tako da nećemo igrati zatvoreno", rekao je Prosinečki.

Hrvatski stručnjak kazao je da će posle današnjeg treninga znati da li će moći da računa na sve igrače, pošto se Nikola Mikić oporavio od povrede, ali se još ne zna da li je spreman, a Nikola Maksimović je dobio jak udarac na treningu.

Prosinečki
je novinarima odgovorio da ekipa nije vežbala penale, a učinio je to uz osmeh i psovku.

"Nismo vežbali penale i nećemo to raditi. Ako dođe do penala, onda - jebi ga", rekao je Prosinečki.

"Verujem i mislim da smo spremni za veliku utakmicu", dodao je on.

Zvezdin defanzivac Duško Tošić kazao je da je 2:0 dobar rezultat, ali da dvomeč nije rešen i podsetio se situacije od prošle godine.

"Imamo 2:0, što je dobar rezultat, ali još nije gotovo. Prošle godine su oni imali istu tu prednost, pa smo mi zamalo stigli. Oni su kvalitetna ekipa, ali mi treba da gledamo svoju igru", rekao je Tošić.

Utakmica na stadionu Partizana igraće se u sredu sa početkom od 19.30.

Beta

Pogledajte još