Uhapšen Srbin osumnjičen za ubistvo

ČAGLAVICA, 10. aprila 2012. (Beta) - Miroslav Ilić (27) iz Kosovske Mitrovice uhapšen je u policijskoj stanici kada je došao da da izjavu jer su mu nepoznate osobe probušile gume na automobilu, pod sumnjom da je pre dve godine ubio jednog Albanca.

Miroslavu Iliću odredjen je jednomesečni pritvor i nalazi se u Gnjilanu.

Majka uhapšenog Verica Ilić u izjavi KIM radiju tvrdi da njen sin ni na koji način nije povezan sa ubistvom Hakifa Mehmetija pre dve godine u Kosovskoj Mitrovici i da je uhapšen na prevaru.

Portparol Euleksa Irina Gudeljević potvrdila je za KIM radio da je prošle srede u severnom delu Kosovske Mitrovice uhapšena osoba osumnjičena da je povezana sa ubistvom koje se pre dve godine dogodilo u "Klubu A". Ona, medutim, nije otkrila identitet uhapšenog.

Prema rečima majke Verice, hapšenju je prethodio incident kada su na njihovom porodičnom automobilu, koji je bio parkiran ispred zgrade gde stanuju, probušene gume.

Prijavu je, kako navodi, prvo podneo njen suprug, ali su dan kasnije zvali i Miroslava da i on da izjavu o tom dogadaju.

"Kada je sa ocem otišao tamo, Euleks policija ga je uhapsila. Prethodno su supruga zatvorili u mračnu prostoriju u stanici. Kada su ga pustili video je da Miroslava nema a ni džipova Euleksa", rekla je Ilićeva.

Prema njenim rečima, porodica je predala žalbu i sada čeka odgovor.

Pogledajte još