fbpx

Ričard Gir i Dajen Lejn o "Noćima u Rodanteu"

Kako izgledaju Noći u Rodanteu kada ih dele Ričard Gir i Dajen Lejn?

Na ovogodišnjoj Sinemaniji, 1. novembra, biće premijerno prikazana romantična drama Noći u Rodanteu, u režiji Džordža C. Volfa. U filmu, nastalom po istoimenom bestseleru Nikolasa Sparksa, inače autora takođe ekranizovanih hit knjiga Beležnica i Poruka u boci, glavne uloge pripale su Ričardu Giru i Dajen Lejn.

Gir i Lejnova u filmu Noći u Rodanteu nastavljaju saradnju na velikom platnu po treći put, dočaravajući publici snažnu priču o dvoje ljudi koji otkrivaju da uvek postoji druga šansa da se pronađe ljubav života.

Najpre, poslušajte kako je Ričard Gir uživao u saradnji sa Dajen Lejn, svom liku Polu u ovom filmu i...

 

Zatim, poslušajte kako je Dajen Lejn uživala u radu na filmu Noći u Rodanteu, svom liku Adrijen i...

 

Adrijen (Dajan Lejn), žena koja još uvek pati zbog muževljeve izdaje i bori se da izgradi život bez njega, upravo je saznala da on želi da se vrati kući. Rastrzana suprotstavljenim osećanjima, ona oberučke prihvata priliku za bekstvo, kada je stara prijateljica zamoli da vodi njenu gostionicu u Rodanteu tokom vikenda. Sezona je završena i krčma bi bila zatvorena da nije bilo neočekivanog dolaska njenog jedinog gosta, Pola (Ričard Gir), lekara iz grada. Čovek koji je davno žrtvovao porodicu zbog karijere dolazi u Rodante da bi ispunio tešku obavezu i da bi se suočio sa svojom krizom savesti. Oni su dvoje stranaca pod istim krovom. Ali, bliži se velika oluja i oni se okreću jedno drugome radi utehe i ulaze u romansu koja će veoma uticati na njihove živote.

Film je režirao Džordž C. Volf, a pored Gira i Lejnove ,u filmu igraju Skot Glen, Kristofer Meloni i Viola Dejvis. 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.