Dijara: Možemo u finale

"Moraćemo da postignemo tri gola a da ne primimo nijedan. Neće nam biti lako da to ostvarimo, ali znam da imamo kvalitet i stopostotno sam siguran da možemo do željenog rezultata", optimista je Dijara.

Čovek u koga će da budu uperene oči svih navijača Partizana vrlo dobro zna kako se otključava crveno-bela brava. Do sada je u pet navrata uspevao da zatrese mrežu komšija.

"Bilo bi, naravno, lepo da se upišem među strelce, ali je bitnije od svega da zabeležimo ukupnu pobedu. Zvezda ima dobar, mlad tim, ali ne razmišljam o njima. Važno je da mi odigramo kako znamo i umemo, a onda je sve moguće".

Za Partizan bi na bočnim pozicijama u poslednjoj liniji mogla da zaigraju dva debitanta - Volkov i Aksentijević. Ipak, u ovom trenutku startnoj postavi je mnogo bliži Volkov, dok je Miljković u prednosti nad Aksentijevićem.

"Činjenica da jurimo prednost rivala i da ćemo igrati ofanzivno mi više odgovara nego situacija u kojoj bismo odigrali povučenije. Dobro je što u svlačionici nema nikakvog pritiska, niti straha od eliminacije. Igraćemo kao da je 0:0, kao da nas svaka pobeda vodi u finale. Moramo da pokažemo veliku želju za pobedom, jer igramo pred svojom publikom".

Crno-beli će u poteru za Zvezdinom prednošću najverovatnije krenuti bez povređenog kapitena Saše Ilića, dok Brazilac Eduardo skoro sigurno propušta večiti derbi.

Pogledajte još