Carl Cox poziva talente na Ibicu!

Otvaranje će biti 3. jula i trajaće neverovatnih 12 nedelja, svakog utorka do 18. septembra.

Ne očekujte uobičajeni stil. Posle deset sezona na "Space Ibici" sa gostovanjima najpoznatijih DJ majstora sveta, Carl otvara vrata armiji novih talenata
. Ne zaboravimo: DJ Mag ga dve godine zaredom proglašava za najbolji svetski klub (2011. i 2012.), a nedavno, na 27. izdanju Internacionalnih dance nagrada na Zimskoj muzičkoj konferenciji na Majamiju je dobio i nagradu za "Najbolji Global klub 2012".

Revolucija novih talenata, širi se i otvara dva nova takmičenja. Carl Cox regrutuje talente da bi mu se pridružili ove sezone na Ibici.

(old_image)
Oni koji veruju da će imati energije da pokrenu scenu su pozvani da se prijave na takmičenje “Revolucija novih talenata“, s tim što će poslati 30-minutni DJ set na Mixcloud-u. Samo njih četvoro će dobiti šansu da nastupe uživo ovog leta na Ibici. Safehouse management će pokriti troškove puta (avionsku kartu) kao i smeštaj. Svi pobednici će biti deo i kratkog kursa renomiranog SAE instituta, a dobiće i premijum članstvo na SoundCloud-u i Headliner.fm-u.

Carl je takođe objavio da je u potrazi da postavi oficijalnu traku njegovih kultnih utoraka na Ibici. Revolution Recruits Theme Contest je unikatni koncept takmičenja koji izaziva muzičke producente da transformišu priložene semplove Intec Digital izvođača u temu koja će najbolje odslikati duh Carl Cox revolucije. Podednička tema će se naći na Revolution Recruits promo materijalu, a oficijalno će biti realizovana na zatvaranju sezone 2012-te.

Ulaznice za Revolution Recruits, od 3. jula do 18. septembra, već su u prodaji na Ticketweb-u. Rezervirišite na vreme i osigurajte se da ćete biti u prvim redovima.

Prijave za takmičenje na web stranicama:

Carl Cox “The Revolution Recruits” DJ Contest

Carl Cox “The Revolution Recruits” Theme Contest

Pogledajte još