Metallica: Osvojite mesto najbliže bini!

Jelen Live i Arena Beograd najavljuju specijalnu akciju METALIKE namenjenu za najsrećnije obožavaoce!

Bina na svakom koncertu turneje grupe Metallica povodom proslave dvadeset godina od objavljivanja „Black album“, imaće prostor koji ulazi u binu – „snakepit“ - 8. maja 2012. dostupan SAMO članovima Metallica FAN CLUB-a sa odgovarajućom narukvicom u koji će moći da stane 150 osoba!

Da bi se osvojilo mesto najbliže bini, članovi Fan cluba mogu konkurisati preko sajta www.metallica.com kako bi dobili dve narukvice. Uslov je da već imaju ulaznice za koncert. Nagradna igra startovaće na sajtu od četvrtka, 19. aprila!

Dobitnici će dobiti instrukciju gde će ih čekati njihove narukvice na dan koncerta.

“Black album” bio je na prvim mestima top lista u više od 25 zemalja i prodat je u više od 25 miliona kopija širom sveta. Objavljen je 1991. bez naslova a naziv “Black album” krunisala mu je javnost zbog crnih korica.

Jelen Live, Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd sa ponosom predstavljaju jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine. METALLICA se vraća u Srbiju i izvešće ceo “Black album”. Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters odjekivaće na Ušću 8. maja. Bend će takođe svirati i pesme sa ostalih albuma.

Ulaznice za koncert benda METALLICA mogu se naći po sledećim cenama:
PARTER 3300 dinara,
TRIBINE SEDENJE 5500 dinara

Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

Pogledajte još