Nikad nije kasno da nađete novu ljubav

Zvuči kao bajka, ali radi se o realnom događaju. Kada je Britanca Ijana Ašera napustila supruga, on je posle šest meseci, odlučio je da na internet aukciji rasproda sve što ima i otpočne novi život.

Preko sajta "Ibej" ponudio je na prodaju kuću, automobil, posao... pa krenuo na put oko sveta. Sada je Holivud zainteresovan za njegovu priču, a studio "Dizni" želi da snimi film inspirisan njegovim životom.

Kako javljaju agencije, danas četiri godine posle razvoda koji mu je preokrenuo život, Ašer je realizovao gotovo sve želje sa svog spiska, pa i onu da nađe novu ljubav i skrasi se na sopstvenom ostrvu u Karipskom moru.

Posle prodaje sve imovine Ašer je iz Darlingtona, u Engleskoj, skupio je 192.000 funti (oko 230.000 evra). Prodao je kompletno opremljenu kuću u Australiji, kao i automobil "mazda", motocikl, vodeni skuter i opremu za skakanje s padobranom. Dao je i otkaz u prodavnici tepiha.

Posle prodaje sve imovine, Ašer se ukrcao u avion za Dubai, i proputovao nekoliko desetina zemalja. Trčao je s bikovima u Pamploni, spuštao se u more kavezom da bi ronio sa velikim belim ajkulama, a čak je postao član tzv. "Mile High" kluba, što je u žargonu naziv za ljude koji su imali seks u avionu tokom leta. Naučio je francuski jezik, da pilotira avionom, upoznao harizmatičnog bogataša i preduzetnika Ričarda Brensona i čak odigrao malu ulogu u holivudskom filmu.

A pronašao je i novu ljubav, Kanađanku po imenu Mo. Prvi put su se sreli dok su se vozili sankama sa psećom zapregom, a drugi put su se sreli tek posle 15 meseci. Ašer trenutno živi na ostrvcetu u arhipelagu Bokas del Toro, blizu granice Paname i Kostarike, sa koralnim grebenom i prelepom plažom.

- Ponudio sam izvesnu sumu za malo ostrvo i prihvatili su - rekao je Ašer, a stručnjaci procenjuju da ga je ova egzotika koštala oko 30.000 funti.

Pogledajte još