Grant: Partizan zaslužuje titulu

"Siguran sam da zaslužujemo titulu. Dobro igramo, imamo osam bodova prednosti u odnosu na Zvezdu. Nemoguće je da neko bude siguran da ćemo je i osvojiti, ali verujem u to. Protivnik se dobro bori, ali mislim da ćemo uspeti da je osvojimo", rekao je Grant novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Partizan je u revanš meču polufinala Kupa izgubio sinoć na svom stadionu od Crvene zvezde sa 2:0, a istim rezultatom je poražen i u prvom meču pre tri nedelje.

"Nema objašnjenja za propuštene šanse, ali i sam zadatak da se one stvore nije lak. Nismo dali golove, oni jesu, i to je to. Svaki igrač želi da postigne pogodak, ne volim krivicu da svalim na njih. Golove smo primali iz naših grešaka, razmišljam da li je to do koncentracije ili angažovanosti"
, kazao je Grant.

"Primili smo četiri ista gola, posle grešaka, verujem da ih svi prave, ali mi ne možemo promeniti šta se desilo. Ne smemo da poklanjamo lake golove u velikim utakmicama", dodao je bivši trener Čelsija, Portsmuta i Vest Hema.

Grant je istakao da su on i njegovi sudbaleri "svesni da su u dobroj poziciji u prvenstvu" jer imaju osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu i da ekipa želi da do kraja prvenstva pobedi u svim utakmicama.

Beta

Pogledajte još