Grant: Pokazali smo karakter

Partizan je večeras na svom terenu savladao Javor sa 2:1 u utakmici 24. kola Super lige.

"Veoma je važno što smo pobedili posle poraza od Zvezde u Kupu i srećan sam zbog toga. Igrači su pokazali karakter. Imali smo mnogo šansi i ovo je veoma važna pobeda za nas",
rekao je Grant novinarima posle utakmice.

On je dodao da njegova ekipa igra dobro i često stvara prilike za gol, ali da ima nizak procenat realizacije.

Izraelski trener večeras je došao do sedme uzastopne pobede sa Partizanom u prvenstvu Srbije, ali je rekao da se ne opterećuje previše tim učinkom.

"Sa Čelsijem sam imao devet vezanih pobeda u Engleskoj, dok sam u Izraelu, ne sećam se koje godine, imao uspešan niz od 11 utakmica. Voleo bih da srušim taj rekord, ali me to ne opterećuje"
, kazao je Grant.

On je potom čestitao Uskrs svim navijačima Partizana i kazao da mu je žao što danas nisu bili tu da zajedno proslave pobedu, jer se meč na stadionu u Humskoj ulici igrao pred praznim tribinama zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije za propuste u organizaciji "večitog" derbija igranog u sredu u Kupu.

Trener Javora Aleksandar Janjić kazao je da je njegova ekipa kažnjena pošto se povukla posle izjednačujućeg gola.

"Desilo se ono što nismo želeli, a to je rano vođstvo Partizana. Dominirali su, a posebno u prvih 20 minuta. Mislim da je posle bio egal. Uspeli smo da izjednačimo brzo posle pauze između poluvremena, kao što smo se dogovorili, ali posle gola smo se nesvesno povukli, zbog čega smo bili kažnjeni"
, ocenio je Janjić.

Golove za Partizan postigli su Zvonimir Vukić u 7. i Nemanja Tomić u 72. minutu, dok je strelac za Javor bio Rade Veljović u 58.

Beta

Pogledajte još